Vacature kandidaat notaris

Vacature waarnemingsbevoegde kandidaat notaris
 

Notariaat Pas te Beek zoekt een nieuwe collega vanwege uitbreiding van ons team ! Aantal uren in overleg.

Notariaat Pas is een dynamisch allround notariskantoor gevestigd in een Rijksmonument in het centrum van Beek. We hebben ruimte voor een cliëntvriendelijke waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris. Wil je werken binnen een ambitieus en collegiaal team, dat streeft naar optimale dienstverlening voor de cliënt ? Lees dan vooral verder !

Wat bieden wij ? 

Binnen Notariaat Pas is ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Zo zijn 2 collega’s gecertificeerd lid van NOVEX en bieden we ook bewindvoering, mentorschap en curatele aan. We zijn een zeer gestructureerd team met een duidelijke visie. Ons team bestaat uit 16 collega’s en samen verrichtten we voor onze cliënten alle werkzaamheden op alle notariële rechtsgebieden. We werken aan zeer gevarieerde en juridisch interessante vraagstukken en vinden betrokkenheid bij de cliënt en elkaar belangrijk. We maken gebruik van een uitgebreide juridische kennisbank, overleggen regelmatig intern en vinden het belangrijk dat we de juiste cursussen volgen.  

Wat verwachten wij? 

Je hebt de beroepsopleiding afgerond, vindt waarnemen leuk en hebt ervaring in de personen-en familierecht praktijk en bij voorkeur ook in een ander notarieel rechtsgebied. Affiniteit met het afwikkelen van nalatenschappen is een pré !
In een uitdagende en zelfstandige rol, ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk voor de full-service die we onze cliënten bieden. Als kandidaat-notaris heb je zicht op het werkproces, ben je verantwoordelijk voor het opstellen en nakijken van notariële akten, het voeren van besprekingen met cliënten alsmede fungeer je als vraagbaak voor je collega’s. Je bent praktisch ingesteld, neemt initiatief, je bent empathisch en communicatief vaardig en haalt veel energie uit de omgang met collega's en cliënten.

Spreekt deze vacature je aan en wil je graag samen met ons, onze cliënten full-service bieden ? Dan ontvangen wij graag je motivatie en je cv op j.pas@notariaatpas.nl.

Voor meer informatie over ons kantoor, kijk dan op onze website: www.notariaatpas.nl of neem contact op met mr. Jules Pas via telefoonnummer 06-54968307.