Update in verband met coronavirus

16 maart 2020

Beste cliënten,

Zondag 15 maart 2020 heeft de overheid diverse beslissingen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wat betekenen deze beslissingen voor onze dienstverlening?
Notariaat Pas is elke dag bezig om ervoor te zorgen dat voor onze cliënten de notariële zaken goed geregeld zijn. En dat blijven we ook in deze tijd graag voor u doen.

Welke voorzorgsmaatregelen hebben we op kantoor getroffen

We vragen u vriendelijk uw handen bij binnenkomst te ontsmetten met de desinfecterende vloeistof die voor u klaar staat. U wordt bij binnenkomst doorgeleid naar een spreekkamer zodat u niet met andere cliënten in de wachtkamer hoeft plaats te nemen. We schudden geen handen en houden afstand. Na ieder bezoek worden deurklinken en de tafels van de spreekkamers ontsmet. Voor het tekenen van de akte wordt u een eigen pen ter beschikking gesteld welke u vervolgens mee naar huis kunt nemen.

Wij hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie

Hoe graag we er ook willen zijn voor iedereen, mocht u verkouden zijn of andere verschijnselen hebben die wellicht op corona kunnen duiden verzoeken we u vriendelijk niet naar ons kantoor te komen, maar telefonisch contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee om te bekijken wat de mogelijkheden zijn die we u kunnen bieden.

We hopen dat alle genomen maatregelen snel effect laten zien. Vanzelfsprekend volgen we de informatie op de voet en passen we indien nodig de genomen voorzorgsmaatregelen aan.

Vertrouwend u van dienst te zijn en met hartelijke groet,

Team Notariaat Pas

Misschien ook interessant...
Carnaval.jpg
10 februari 2023
Pas-kerst-2022.jpg
22 december 2022
Klok_lampjes.png
01 juni 2022
Ondertekenen_akte.png
20 mei 2022
Pasen_website.jpg
11 april 2022
Carnaval.jpg
24 februari 2022